Over ons – psychologen in de buurt van Hillegom

Wij zijn beide aangesloten bij Psychologen Nederland een landelijke organisatie met psychologen door heel Nederland. Psychologen Nederland is gespecialiseerd in het ‘matchen’ van jouw specifieke hulpvraag en wensen met een psycholoog. Niet elke Psycholoog is geschikt voor het behandelen van je klacht, daarom helpt Psyned bij het vinden van de psycholoog die wél bij je past.

Wij hebben beide een eigen praktijk in de buurt van Hillegom. Zo zit Hanneke Francken met haar praktijk in Vogelenzang dit is 5 kilometer vanaf Hillegom. Petra van Assen zit iets verder vanaf Hillegom maar is nog steeds goed bereikbaar, zij zit in Hoofddorp dit is ongeveer 13 kilometer.

Meer weten over Hanneke en Petra? bekijk onze persoonlijke website of bel met Psychologen Nederland voor meer informatie op 085-4014720. Wij helpen je graag aan een goede psycholoog in Hillegom of omgeving.

Maak kennis met ons

Hieronder kan je alvast kennismaken met een aantal psychologen in de regio.

Hanneke Francken, Psycholoog, Vogelenzang

Therapie Hillegom - Hanneke Francken

Ik werk graag oplossingsgericht en maak daarbij gebruik van therapieën als EMDR, CGT, mindfullness, ACT en contextuele therapie.


Petra van Assen, Psycholoog, Hoofddorp

Therapie Hillegom - Petra van Assen

Therapie is maatwerk en iedereen heeft zijn eigen voorkeuren in hoe de dingen moeten worden aangepakt. Het opstellen van een behandelplan gaat daarom altijd in samenspraak met jou.